preskoči na sadržaj
 

 

Dragi roditelji, kako bi vam postupak upisa vašeg djeteta u našu školu bio što lakši,

jednostavno slijedite ovaj HODOGRAM AKTIVNOSTI:

 

1. KORAK - Naručite dijete na pregled našoj školskoj liječnici dr. Suzani Fabijanić na br. tel. 098/587235 ČETVRTKOM OD 16 do 18 sati, ILI na e-mail adresu skolska2-sisak@zzjz-sk.hr

Prilikom naručivanja djeteta e-mailom obavezno navedite: ime i prezime djeteta, datum rođenja, adresu prebivališta/boravišta, ime pripadajućeg pedijatra i telefonski broj roditelja.

VAŽNO! - Preuzmite i ispunite upitnik za roditelje i pošaljite ga mailom na skolska2-sisak@zzjz-sk.hr ili ga ponesite sa sobom kad ćete voditi dijete na pregled školskoj liječnici

 

2. KORAK - Odvedite dijete na liječnički pregled u terminu koji ćete dobiti od školske liječnice

Za liječnički pregled vam je potrebno: 

zdravstvena iskaznica djeteta, zdravstveni karton dječjeg liječnika, potvrda liječnika stomatologa o pregledu zubi, iskaznica imunizacije djeteta i upitnik za roditelje

Školska medicina za učenike naše škole trenutno je smještena i obavljat će preglede djece u Osnovnoj školi Galdovo, Brezovačkog odreda 1b.

 

3. KORAK - Pregled djeteta u školi

Nakon što obavite pregled djeteta kod liječnice čekate da vas nazove naša školska psihologinja s kojom ćete dogovoriti termin pregleda djeteta u školi. 

VAŽNO! - ukoliko postoje bilo kakve zdravstvene ili druge specifičnosti (odgoda upisa u 1. razred, upis u školu drugog upisnog područja, pohađanje logopedskih tretmana i slično) molimo vas da nas o tome obavijestite na dan razgovora s djetetom u školi ALI PRIJE samog razgovora.

Ako postoji medicinska dokumentacija o eventualnim zdravstvenim poteškoćama djeteta zbog kojih bi se morao pokrenuti postupak utvrđivanja primjerenog oblika školovanja djeteta molimo vas da ponesete sa sobom postojeću medicinsku dokumentaciju. 

 

4. KORAK - Upis u 1. razred

Roditelji će na pregledu djeteta u školi dobiti sve daljnje informacije o samom upisu u školu koji će se za OŠ Braća Ribar održati 1. i 2. lipnja (utorak i srijeda) 2021. Upisi će u matičnoj školi biti od 9 do 18.00 sati a točno vrijeme upisa u PŠ Žabno će pravovremeno biti objavljeno na ulazu u školu.

O bilo kakvim promjenama vezanima uz način provođenja upisa djece u 1. razred, a s obzirom na nepredvidivu i promjenjivu situaciju vezanu uz epidemiju COVID-19, bit ćete pravovremeno obaviješteni na službenoj interneskoj stranici naše škole.

 

Za sve dodatne informacije ili nejasnoće  obratite se na broj telefona škole 570-208.

Za sve informacije o prijevremenom upisu, odgodi upisa ili privremenom oslobađanje od upisa proučite Plan upisa djece u prvi razred osnovne škole za 2021./2022. školsku godinu za dio Sisačko-moslavačke županije koje je pogođen postresom ili se obratite u Sisačko moslavačku županiju, upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport.

 

Stručno povjerenstvo Osnovne škole Braća Ribar za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta

 

TražilicaKalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Informativni linkovi
Dnevni tisak

Informatika


Anketa (mala)
Volite li više nastavu ujutro ili poslijepodne?
Arhiva vijesti
preskoči na navigaciju